Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV logo

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV vormt samen met Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV de Belgische tak van de Zwitserse groep.
De groep, met hoofdkantoor in Zurich, is actief in 21 landen en telt ruim 2.700 medewerkers met Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV Tielt als één van de belangrijkste vestigingen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is marktleider in de verwerking van technische kunststoffen en composiet-materialen die de eigenschappen van metalen en andere materialen overtreffen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is wereldwijd fabrikant en verdeler van halffabrikaten (platen, staven en buizen) en eindproducten uit technische kunststoffen, gaande van polyamide en polyester tot hoogwaardige polyimide. Onze producten worden hoofdzakelijk ingezet voor industriële toepassingen.

In Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV worden spuitgietproducten ontworpen, geproduceerd en geassembleerd voor volgende industrieën: automotive, electriciteit-electronica, medische industrie en diverse mechanische toepassingen.

http://www.mcam.com

Op zoek naar een Onderhoudsmecanicien 2 ploegen

Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerken uit op tal van installaties: ovens, extrusie machines, zaagmachines, compressoren, ... Je voert zelfstandig interventies uit op deze installaties. Kleine constructiewerken behoren ook tot uw taken. Je voert mechanische verbeterings- en aanpassingswerken uit. Dit zowel voor onze afdelingen EPEC, ESC en ES.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een A2 diploma mechanica/elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.
  • Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit;
  • Je bent bereid om te werken in een twee ploegensysteem;
  • Zin voor initiatief om bestaande installaties en werkmethoden te optimaliseren.
  • Welzijn, veiligheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van MCAM en staan dan ook centraal in onze werking. We noemen het ‘KAITEKI’, het duurzaam welzijn van de mens, de maatschappij en onze planeet. Je begrijpt en behartigt deze principes dan ook in alles wat je doet.

gewenste ervaring

drie tot vijf jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

  • Je komt terecht in een stabiele, internationale onderneming met een familiale werksfeer.
  • Je werkt in een aangename en veilige omgeving met een collegiaal team
  • Je krijgt de voortdurende kans tot opleiding en ontwikkeling
  • We bieden je een aantrekkelijk loonpakket aan, aangevuld met verschillende extralegale voordelen waaronder 12 ADV dagen.

Download bijlage(s)