Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV logo

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV vormt samen met Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV de Belgische tak van de Zwitserse groep.
De groep, met hoofdkantoor in Zurich, is actief in 21 landen en telt ruim 2.700 medewerkers met Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV Tielt als één van de belangrijkste vestigingen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is marktleider in de verwerking van technische kunststoffen en composiet-materialen die de eigenschappen van metalen en andere materialen overtreffen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is wereldwijd fabrikant en verdeler van halffabrikaten (platen, staven en buizen) en eindproducten uit technische kunststoffen, gaande van polyamide en polyester tot hoogwaardige polyimide. Onze producten worden hoofdzakelijk ingezet voor industriële toepassingen.

In Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV worden spuitgietproducten ontworpen, geproduceerd en geassembleerd voor volgende industrieën: automotive, electriciteit-electronica, medische industrie en diverse mechanische toepassingen.

http://www.mcam.com

Op zoek naar een Paswerker

Voor onze vestiging MCAM Plastics zijn we op zoek naar een paswerker voor de afdeling matrijzenbouw. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit diagnoses stellen en oplossingen zoeken. Op basis van plannen los je problemen op. Daarnaast sta je in voor het polieren van technische en optische onderdelen. Je maakt gebruik van verschillende technieken om metingen te doen. Je last (tig + microweld), monteert en stelt systemen af. 

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een A2 diploma vormgevingstechnieken of gelijkgesteld door ervaring
Je kan zowel in team als zelfstandig werken
Je beheerst het Nederlands
Je hebt kennis van slijpen en lassen
Je kan planlezen

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een internationale werkomgeving met een familiale sfeer
Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen

Download bijlage(s)