Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV logo

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV vormt samen met Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV de Belgische tak van de Zwitserse groep.
De groep, met hoofdkantoor in Zurich, is actief in 21 landen en telt ruim 2.700 medewerkers met Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV Tielt als één van de belangrijkste vestigingen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is marktleider in de verwerking van technische kunststoffen en composiet-materialen die de eigenschappen van metalen en andere materialen overtreffen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is wereldwijd fabrikant en verdeler van halffabrikaten (platen, staven en buizen) en eindproducten uit technische kunststoffen, gaande van polyamide en polyester tot hoogwaardige polyimide. Onze producten worden hoofdzakelijk ingezet voor industriële toepassingen.

In Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV worden spuitgietproducten ontworpen, geproduceerd en geassembleerd voor volgende industrieën: automotive, electriciteit-electronica, medische industrie en diverse mechanische toepassingen.

http://www.mcam.com

Op zoek naar een Slijper/draaier 2 ploegen

Voor onze afdeling MCAM Plastics zijn we op zoek naar een draaier/slijper 2 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de teach-in draaibank. Op deze manier maak je hoog precisie matrijsonderdelen voor het spuitgieten. Je voert aanpassingen en herstellingen uit aan bestaande matrijsonderdelen. Je bedient de rondslijpmachine conventioneel voor gelijkaardige taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt bij voorkeur kennis van bestaande mechanische vormgevingstechnieken
Je beheerst het Nederlands goed
Je hebt oog voor kwaliteit
Je kan heel nauwkeurig werken
Je kan zowel zelfstandig als in team werken
Je hebt bij voorkeur een technisch diploma of gelijkgesteld door ervaring
 

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een aangename werkomgeving en een collegiaal team
Je komt terecht in een firma dat begaan is met zijn mensen
Teamwork en ondersteuning zijn fun filosofie
Zij bieden jou een aantrekkelijk loonpakket

Download bijlage(s)