Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV logo

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV vormt samen met Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV de Belgische tak van de Zwitserse groep.
De groep, met hoofdkantoor in Zurich, is actief in 21 landen en telt ruim 2.700 medewerkers met Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV Tielt als één van de belangrijkste vestigingen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is marktleider in de verwerking van technische kunststoffen en composiet-materialen die de eigenschappen van metalen en andere materialen overtreffen.

Mitsubishi Chemical Advanced Materials NV is wereldwijd fabrikant en verdeler van halffabrikaten (platen, staven en buizen) en eindproducten uit technische kunststoffen, gaande van polyamide en polyester tot hoogwaardige polyimide. Onze producten worden hoofdzakelijk ingezet voor industriële toepassingen.

In Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV worden spuitgietproducten ontworpen, geproduceerd en geassembleerd voor volgende industrieën: automotive, electriciteit-electronica, medische industrie en diverse mechanische toepassingen.

http://www.mcam.com

Op zoek naar een Zink en draadvonker 2 ploegen

Voor onze afdeling MCAM Plastics zijn we op zoek naar een zink- en draadvonker. Je stelt de CNC gestuurde zink- en draaderosie machines in en bedient deze. Je voert aanpassingen en herstellingen uit aan bestaande matrijsonderdelen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je behaalde een A2 vormgevingstechnieken of gelijkwaardig door ervaring
Je hebt ervaring in zink- en draadvonken
Je bent bereid om in 2 ploegen te werken
Je hebt kennis van G-code
Je kunt tekeningen lezen en interpreteren
Je kan goed in team werken

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

- Je komt terecht in een internationaal, stabiel bedrijf waar een familiale sfeer heerst
- We bieden jou een aantrekkelijke verloning aangevuld met etralegale voordelen
- Verder krijg je de kans om je verder te ontwikkelen via opleidingen
 

Download bijlage(s)